|
|
| Autorius | Pranešimas |
|---|
Elena De Meo

TIKRAS VARDAS::: Kristinukė :)))*** ANTROJI PUSĖ::: Laukia,kad pas ją atjotų printsas ir baltas žirgas :))) AŠ PARAŠIAU::: 7 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 16:08 | |
| |
|
 | |
Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1951 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Kv. 29 12 2011, 16:10 | |
| oky doky __________________________________  |
|
 | |
Katherine Van Weir

TIKRAS VARDAS::: iieva ^^ GALIA::: visos žmogiškos ANTROJI PUSĖ::: wanna? o.o NUOTAIKA::: įvairi AŠ PARAŠIAU::: 59 KITI ACC::: niet. REPUTACIJA::: 1
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pen. 30 12 2011, 14:30 | |
| kunis/fox/heard/holt? :DD |
|
 | |
Katherine Van Weir

TIKRAS VARDAS::: iieva ^^ GALIA::: visos žmogiškos ANTROJI PUSĖ::: wanna? o.o NUOTAIKA::: įvairi AŠ PARAŠIAU::: 59 KITI ACC::: niet. REPUTACIJA::: 1
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pen. 30 12 2011, 14:39 | |
| | Katherine Van Weir rašo: | | kunis/fox/heard/holt? :DD |
rašykit shenae grimes |
|
 | |
Adam Willingdon If your name was my homework, I would be doing you on my desk right now...

TIKRAS VARDAS::: MisterPineapple GALIA::: burtaknygėse ANTROJI PUSĖ::: burtaknygės AŠ PARAŠIAU::: 1951 KITI ACC::: nėr REPUTACIJA::: 41
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pen. 30 12 2011, 14:56 | |
| ok __________________________________  |
|
 | |
Emily Van Weir I think everybody is nuts.

TIKRAS VARDAS::: trololo AŠ PARAŠIAU::: 163 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pen. 30 12 2011, 15:25 | |
| prie Meester prirasykit Emily Van Weir :D aciu :* |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pen. 30 12 2011, 15:26 | |
| ok __________________________________  |
|
 | |
Oliver Van Weir
Less love, more sex. No calls, just texts. New girl, no ex. More sleep, no stress.

TIKRAS VARDAS::: Lily Sweetdrop ANTROJI PUSĖ::: Nebuvo, nėra, nebus. NUOTAIKA::: Raaawwwrr ir ne kitaip! AŠ PARAŠIAU::: 3421 REPUTACIJA::: 50
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Št. 31 12 2011, 11:17 | |
| Užsiėmiau Keirą Knightley ir pamačiau, kad Vanessa rezerve tik pavardė neprirašyta! xD __________________________________ |
|
 | |
Fleur De Luna hater gonna hate, lovers gonna love and I'm going to fuck you.

TIKRAS VARDAS::: ne tavo reikalas. GALIA::: diiiidelė ANTROJI PUSĖ::: none :) NUOTAIKA::: šiaip, nebloga. AŠ PARAŠIAU::: 57 KITI ACC::: - REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 14:13 | |
| |
|
 | |
John Devil

AŠ PARAŠIAU::: 181 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 18:46 | |
| Gerai šmikiai, pasiūlot ką imt, nes nebeprisimenu su kokiu snukiu buvau, o kitą labai tingiu galvot. |
|
 | |
Max Hathaway

AŠ PARAŠIAU::: 268 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 19:46 | |
| L: nea jos negalima J: ką aš žinau kokį tu turėjai? ;DDD imk orlando bloom ;D |
|
 | |
Katherine Van Weir

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 21:23 | |
| pzz norėjau leto siūlyt xDD čeisas/samuel/pettyfer/wesvikas/kitas? :D |
|
 | |
John Devil

AŠ PARAŠIAU::: 181 REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 21:26 | |
| Tai aš ir sakau, kad nežinau, todėl ir pasiūlykit... Gal ir bloom, net neįsivaizduoju ;DD |
|
 | |
Katherine Van Weir

| Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 21:28 | |
| |
|
 | |
Fleur De Luna hater gonna hate, lovers gonna love and I'm going to fuck you.

TIKRAS VARDAS::: ne tavo reikalas. GALIA::: diiiidelė ANTROJI PUSĖ::: none :) NUOTAIKA::: šiaip, nebloga. AŠ PARAŠIAU::: 57 KITI ACC::: - REPUTACIJA::: 0
 | Temos pavadinimas: Re: Veikėjų veidai! Pir. 02 01 2012, 22:45 | |
| tada rašom clemense poesy. |
|
 | |
|